.

Åh shit,det är 1 december imorgon...och det betyder chokladkalender...okej,nu måste jag verkligen sova!

Jag vill bort,bort här-i-från

NU. Japp,tänkte bara säga,att jag mår skit,huvudet dunkar så hårt att det snart ramlar av huvudet. Och jag kallsvettas som en idiot...vad är det som händer? :( Jag vill va friiisk...måste till skolan imorgon..iallafall och hämta grejer. Så nu ska jag sova...eller tja,först ska jag duscha...sen ska jag tok-sova.

det ända jag gör,är fel..

TÄNK OM MAN KUNDE DET DÄR ALLTSÅ


Så-jävla-coolt

.

How, could I live with myself?
Knowing that I let our love go
And, when I do with one chance
I just gotta let you know
I know what I did wasn't clever,
But me and you,we're meant to be together.
(jag vet det)

That you only meant well? Well...of course you did...

Godmorgon. Kom nyss hem hit till Pappa,och nu hade jag tänkt göra mig lite frukost...! Idag har jag inga planer alls,eller jo,sova typ. Kanske ska räkna lite matte oxå! Japp. Det är väl det som händer idag(jag hatar att vara sjuk) och förövrigt kan jag ju oxå säga,att jag glömt min mobil hemma hos Mamma,och eftersom dom håller på i vår källare,typ sprutar in någon rök,för att om det skulle finnas något farligt där,så dör det.(isället för att jag dör när jag flyttar in där nere...HAHA) Så jag har ingen möjlighet att hämta den heller,så ni får helt enkelt ringa hem till min pappa om det är något jätte viktigt ni måste få sagt! Ja,nu ska jag sätta igång ungnen och göra vit-löks-bröd,skapligt gott hörrödu

I really need you in my life,Cuz things ain't right.

Sitter och glor på Madagaskar,och snart ska jag äta. Sen ska jag ta en snabb-dusch. Sen hoppar jag i säng...
och det lutar åt att det inte blir någon skola imorgon...lamt...Godnatt


jag försöker tränga ut dig ur mitt huvud,men du kommer tillbaka...såklart


1 ADVENT

Hahaha,om ni inte visste det? Iallafall,kände att jag var tvungen att skriva det. MEN det var inte därför jag tänkte skriva nu...utan för att: Jag kommer inte göra något idag..har 39graders feber nästan & är helt slut. Och om det inte blir bättre,svajar det mellan att gå till skolan eller ej imorgon...puh,jag hatar det här...

Ps.

Haha,om ni inte sett det,så har dom suttit in skärmar i stolarna i flyget..sooooft! (det borde funnits när jag åkte till Thailand..det hade gjort dom 10timmarna lite roligare...) ds.


Res-sugen-på-hög-nivå

Shit vad jag saknar Thailand. Men vi har bestämmt att vi ska dit igen,dock inte förns nästa vinter kommer det gå..Men i sommar ska vi ju utomlands oxå! (så som det ser ut nu iallafall!:D) Fast vi har inte bestämmt vart än,tror att det lutar mot Turkiet faktiskt. Och sen ska jag övertala Pappa oxå,att vi ska åka någonstans...kanske Spanien...Grekland...eller Thailand? Fast jag skulle inte vilja åka till Thailand på sommaren..nja,nej. Eller kanske någonstans i Afrika eller något? USA? Ja,om du ser detta Pappa,kan du ju börja kika runt på Fridtisresor eller något...HIHI :D Ja,inte så viktigt inlägg...ganska onödigt faktiskt. Men aja.

En film om Phuket - (templet som dom börjar brätta om vid 03.46,där var vi!) Känns helt ofattbart och se det på film,och tänka att för ett år sen var man där själv,och såg allt med egna ögon...klicka HÄR för att hitta den. (tryck sedan på Thailand,och sedan Phuket)


Ps.

Har fortfarande feber...........ds.


Take a look at yourself and then make a change

Tja-bb-a! Kom nyss hem från Daniela! Och nu sitter jag här i soffan och äter choklad och chips...HEHE. Iallafall,det blev att sova hemma hos Daniela istället. Mycket trevligt! Kom hem till henne vid elva igår. pga att hon var på match i nykvarn innan. Och när hon var det,var jag med Louise och Anton. Trevlans Trevlans! Japp,och nu ska jag vänta på att hon kommer hem från Tuna Park! Och att Louise ska komma hem från IKEA. Sen ska vi hitta på något! Ja,en kort sammanfattning hitills. Skriver senare! Over And Out


ABC 123

a)
b) &    
   

A = fin låt
B = braiga låtar

NEMEN TITTA,ÄR DET INTE EN BILD?!


O T R O L I G T! Nu ska jag duscha,peace

L O S T

Hej! Åt för typ 45minuter sen...lunch..haha. Innan det kom jag hem från en skaplig runda (ca tre timmar) på stan med Mor och Syster...mysigt! Och vi fick med oss lite smått och gott hem! Och sen var vi på Cheepy och Willys oxå. Handlade lite inför kvällen,som troligen spenderas med Louise och annat trevligt folk. Sen ska jag förmodligen sova hos Löllö.  Japp,det var allt för nu. Nu ska jag nog fortsätta att pyna lite och städa och så...Mamma och jag började redan när jag steg upp imorse..men vi är långt ifrån klara. MEN det är inte långt kvar på mitt rum nu...!! Vi håller på som tokar nere i källarn för tillfället! Yeppyepp...sen ska jag duscha. Sen får kvällen rulla på..!
(urk...febern vill inte lämna mig...)

When you're too in love to let it go

Nu har jag legat och degat i sängen sen nio...behövande..efter den otroligt varma och jobbiga natten. Har inte orkat gå och tagit tempen än. Men antagligen är den kvar...känns så iallafall..men banne mig,idag ska jag göra något! Tror jag ska ta mig en sväng runt djulö eller,iallafall sticka ut och gå en sväng. Kanske får med mig någon..(inte världens bästa väder såg jag nu...men shit the same...vill ut!) får väl la försöka. Nu hör jag Mamma sätta på julmusik på hög volym...det betyder att det är dags att ställa upp ljusstakarna & pyna lite snart! Det kan jag inte missa! Dags att stiga upp!

09.09

VAKEN


Ny måne

Nu börjar energin springa ifrån mig. Så jag ska ta och bädda ner mig och kolla på Twilight. Och sen somna (om jag inte somnar till filmen? Finns vissa risker för det..) Förövrigt kan jag ju bara säga att mr.feber har tålamod och håller i sig..snart åker han på ett kok-stryk. Eller ja,jag ber till gud att den ska försvinna. För det är så förbannat tråkigt att bara vara hemma...godnatt

Matvrak!

Detta har jag åsdakommit hittills:
ca 60 st lussebullar (fullt kök..HAHA)
Ätit 70 räkor (helt själv alltså!) plus en hel vit-löks-baguette!

Och om ca 5 min ska jag äta massor tacos!
Sen ska vi baka kladdkaka(tillochmed två kanske?) och sen äre' mysa som gäller!


Ibland när jag saknar dig

Kom nyss hem från affären med Mor & Bror,fick lite mumma med oss hem!
Dock ingen film,Men det löser vi sen!
Förövrigt kan jag ju bara säga att bullarna snart är färdig gräddade,
Då är det kladdkaka för hela slanten som gäller!


PS.

Grattis Asta(Astrid(Emmas smeknamn&mellanamn))på namnsdagen!♥ Många kramar från din vän Maggan! ds.


I wanna hurt you just to hear you screaming my name

Blev ingen skola. Fick typ världens konstigaste-feeling innan jag skulle dra hemifrån,kroppen sa stark emot alltså,febern höjde sig,tack för den,och jag blev helt utslagen...men en alvedon och sömn(och en portion mcdonalds..(a)HAHA),gjorde susen. Eller a,lite iallafall...har fortfarande feber och är allmänt lam..men det känns bättre. Så det blir det en hemmakväll ikväll oxå. Mysigt faktiskt. Med massa onyttigt i långa rader..och film! Har suttit hela dagen med bror (som oxå var hemma idag,pga samma orsak!) och försökt hitta någon skaplig(film för er nötter som inte fattade det),fast vi kom inte så lång innan vi insåg att det var hopplöst...haha. Iallafall,så jag får väl be Mamma att vi åker och hyr en..måste ändå köpa saker till den ;D Aja. Men imorgon tänker jag banne mig hitta på något..har för mig att jag ska sova hos Louise? :)
(Om du ser detta Daniela/Louise var vänlig ring/smsa mig och ge mig lite information om imorgon!!!)
Något kul blir det iallafall!
Nu ska jag gå och knåda ihop lussebullar...härligt!


HEY HO' LET'S GO

Tjabba. Sitter just nu i köket och väntar på att mina toasts ska bli klara. Igentligen hade jag planer på att sova fram till nio...men icke sa nicke. Värmen ska ta kål på mig...(febern..) dock ska jag nog till skolan idag(har inte bestämt mig riktigt än..), är bara trött och väldigt varm. Men det smittar ju inte? Och jag orkar verkligen inte bara ligga hemma?! Och sen ska jag inte vara med på skridskorna heller för den delen isåfall. Så det blir ju ingen ansträngande dag! Och sen när jag kommer hem är det baka som gäller! =D Nej,nu ska jag se till att mina mackor inte bränns..haha..

Älskling,du får min värld och snurra

Kom nyss hem från Willys! Mamma och jag hanlade massor inför imorgon,vi ska nämligen ha bak-dag. Lussekatter och annat juligt står på menyn (+en kladdkaka!) Och så hanldade vi räkor,till för-rätten imorgon,och massor med tacosgrejs (''huvudrätten''......HAHA,bra blandning?!) Och sen var vi och handlade glög och annat oxå,till middagen på Lördag!(mamma föredrar att kalla det ''glög-party''..haha) Planer inför imorgon kväll och Lördag har jag,men vet inte riktigt hur dom lyder,men får väl reda på det imorgon,så skriver då! Nu ska jag gå ut och äta glass med krossad choklad,sen så väntar duschen. Sen ska jag sova,har fortfarande feber,men det går nog över med någon alvedon,och rejäl sömn! Hoppas jag iallafall..
(en liten fågel viskade till mig att vi har sovmorgon imorgon?soft)

Remember Me


Måste se! =)

Solen skiner,himlen är blå (nästan?...)

Gud,solen tittar ju fram! Det är grejer det!

Och den jävligaste stunden i livet var den när du gick

Måste bara säga : Jävla biverkningar,har fortfarande samma feber och allt. Och det var tre,tre dagar sen jag tog den där jävla sprutan?! Iallafall..har sovit fram till nu typ. Och nu ska jag nog ta mig och göra en macka och lite te,och sen kolla på Twilight! Så jävla bäst

Jesus walk with me

Jag vill till Thailand,nu på en gång. Jag har vart där en gång,och jag lovar,man blir helt tagen. Så jävla mysigt,så jävla underbart. Man vill inget annat än tillbaka efteråt. Och redan har det gått ett år,ett helt år. Det känns sjukt. För jag minns exakt allting och så? Men det kanske man gör,om man är på resa..haha? För det känns verkligen som om det vore igår jag satt där på solstolen,under parasollet(stavning?:D),men brillorna uppe på huvudet och kollade ut över det klar-blå havet,och nästan dog utav hettan...& drack massa drinkar och läsk,och åt massa gott.Och på kvällarna när vi gick ner till stranden,till den lilla reagge-baren som var precis brevid! Hur vi satt och snackade med ur sköna thailändare och hade det hur trevligt som helst! Hur vi åkte in på weekend-market och gick runt och kollade och handlade,tills vi knappt kunde gå längre. Haha,hettan tog kål på oss! Hur vi åkte upp till buddah-statyn! Och utsikten från berget den står på,sago-likt,totalt!Thailand är underbart,otroligt underbart  


Somsagt,ett år gammal-bild.
Bilder från hotellet och hur det såg ut där vi var,hittar ni och ni klickar HÄR!
(Det som inkl där vi var är bildspelet som kommer upp när ni trycker på ''här'',
sen måste ni scrolla ner till hotellet ''Phuket Kata Resort  FFF+ Charmigt hotell i Kata centrum ''
, det var vårt hotell(det första,men det andra hittar jag ej,men det låg Aounag-Krabi)!!!)

Even if the sky is falling down

Samma biverkningar idag. Dom gillar visst att söka upp mig på kvällarna...? Fast armen gör konstant ont.
Har inget att skriva,är trött som f*n,biverkningarna tar kål på mig.Ska duscha snart,sen tänker jag nog sova..

When I met you boy my heart went KNOCK KNOCK,Now them butterflies in my stomach wont stop

39graders feber,huvudvärk,trötthet,lam i hela armen. Jävla biverkningar...Duschade för en liten stund sen,nu sitter jag och väntar på vittlöksbröd,för-jävla-gott! När jag ätit upp de,ska jag gå och lägga mig på stört!
Godnatt



I WANNA SMOKE CRACK, CAUSE' YOU'RE NEVER COMING BACK

Nyduschad och frääsch,soft. Nu hade jag tänk att föna det,sen ska jag typ sätta igång en rulle och äta choklad och så småning om somna till den...antagligen. Aja,inget mer vettigt att skriva, otroligt onödigt inlägg om jag tänker efter...men aa-aja. Sweet dreams baby

When you get what you want,but not what you need..

Man är så gammal som man känner sig..right?


Så ska det se ut!

I DON'T BELIVE THAT ANYBODY FEELS THE WAY I DO ABOUT YOU NOW

dagens humör: blandat
dagens borde: sova
dagens frisyr: utsläppt
dagens smink: nada
dagens klädsel: tshirt och jeans & underkläder
dagens planer: duschen,en film tror jag allt & sova!
dagens saknad: någon att kalla för min, typ
dagens bästa: choklad
dagens sämsta: sprutan
dagens köp: en spray-deo och en stor chokladkaka
dagens låt: ganska många faktiskt,b.la Secondhand Serenade - Your Call

Har så otroligt tråkigt...nu ska jag duscha,slänger in ett sista inlägg innan sängen

Kämpe

Jag överlevde,trodds alla odds? Iallafall gjorde det ont som fan och det är en olidligt smärta efteråt (alltså nu)

Adjö

Nu är det snart dags..jag vill inte..jag kommer dö...vi ses i himelen kära läsare (kanske helvetet?hmm..)

Kanske är jag dum som tror att jag duger för dig

Hej! Just nu så sitter jag här och klagar över regnet. Booooring. Iallafall en kortfattade update:
Skolan,hände inte ett piss,och mer har inte hänt heller! Fast lite finns faktiskt och brätta om ikväll:
VACCINATION MOT SVINIS (kommer dö) & ... nja, inget mer. Så..så mycket fanns det inte och säga...
Men aja,nu ska jag kolla på Twilight och äta gott! See ya all in heaven...

November rain

Minst sagt! Trodde jag aldrig skulle säga detta denna tid på året men..vart är snön?!
Det är 100 gånger bättre en regn ju! Brukar inte vilja ha snö förns vid jul och lite efter..
Men nu kan den allt komma

Du vet ingenting?

Nepp. Tjabba, åt nyss en god middag! yyummie. Och nu sitter jag och kollar LA ink. Man blir faktiskt ganska sugen på att ha en,fast..har nog varken mod eller ork (till att ha den resten av livet alltså,haha) till att skaffa en. Och det finns nog inget som jag är så speciellt sugen på att ha heller om jag tänker efter...aja.
Lite om gårdagen:
Kl. sju gick vi på bio,2012,obehaglig somsagt..! Sen vid tio kom vi hem till Louise,efter ett tag satte vi på en rulle,och kollade på den(logiskt va?),sen så satte vi på en ny & jag somnade..säkert fem minuter in på filmen!
Idag: Vaknade vi,halv tio. Sen så åt vi frulle,jag duschade oså,sen tog vi det lungt,kollade lite film och så,sen så drog vi till ICA,och sen kollade vi på film,fast hann inte se så mycket,för min skjuss hem kom. Ja,och nu så är vi här? Slappdag! Denna kväll kommer bjuda på (som det ser ut just nu):
Duschen,film&onyttigt tillbehör,sömn. P/e/a/c/e

(irriterad)

I saw an angel,of that I'm sure

Hej! Sitter just nu,väldigt mätt och på riktigt glat humör efter en god lunch. Och vädret...galet! Hur fint som helst! Det gillar vi...eller nej!...älskar! right? :) Aja,iallafall,här är lite uppdatering:
(Igår)Skolan,prov,starktVG blev det!Somsagt,det gick ur vägen trots allt! Dra ner på stan och köpa godis,softa lite på mammas jobb (HAHA?) åka hem,duscha packa och så. Klockan sex åkte jag & Mamma hem till Emma! Där åt vi tacos och hade förj*vla trevligt! Det tackar jag och bockar för.Sen var det dags för dagens stora höjdpunkt,nämligen..NEW MOON. Jag blev helt tagen,det gick varken att gråta eller bli arg,inte ens tänka? Eller jo,det var mycket tänkar och känslor,för många för min kropp ska kunna reagera riktigt. Jag blev liksom helt förtrollad. Jag är fast. Totalt! Åh. Tänk om man hade fått vara Bella..åtminstonde för en dag? Det vore grymt. Man kan ju önska? Iallafall,sen åkte vi hem till Emma igen. Där myste vi sönder med godis läsk och prat hela natten! Tillslut somnade vi,och inte lite varmt vare? Haha,dra mig baklänges säger jag bara.(Idag) Vanade upp,på tok för tidigt..menmen. Sen låg vi (eller,jag & Emma iallafall!) kvar och slappade och åt onyttigt hela morgonen. Så jävla skönt! Sen halv ett åkte jag hem,då tog vi en sväng förbi mcdonals och köpte mat. Sen kom vi hem,åt,och nu sitter jag här,och ska snart ta ipod hörlurarna & sätta i öronen,och lägga mig i ett bubblandebad! Sen vid 7 (om dom inte ska gå på bio vill säga(kanske ska hänga med?vet inte än riktigt..)då kan jag inte komma förens NIO) ska jag åka till Louise,där ska jag sova med Daniela & Anton gånger två. Kommer bli sooft. Aja,allt för nu...eller nej,en sak till:
Min blogg hade gjort lite som den ville,men sträcket som var på
sidan utav sidmenyn?! Snacka om att bjuda in sig själv?
:( Aja,och jag undrar om det är någon som vill fixa min blogg?det är bara att höra av sig vet ni! Later


But it's time to face the truth,I will never be with you.

Igår var obeskrivligt

ja,det var det verkligen

Kom änglar

Nu väntar Kyckling med tillbehör,sen är Twilight & Fruksallad som gäller. G_R_Y_M_T!
ps.någon som har lust att snajda till mig blogg? Hör av er! ds.

Like that

Kör på en enkel-stil. Orkar faktiskt inget annat. (någon som har lust att fixa den lite mer nogrant?)
Nu ska jag plugga vidare, later


One time

 

såhär glad är jag faktiskt inte,för det är så jävla tråkigt att plugga?

Inga kan ta fel på varann,så som vi

Hey hey hello. Nu har jag faktiskt en gnutta ork. Kanske pga att jag sovit 3 timmar nu &  ätit firre! Kanske en andledning? Aja,nu hade jag faktiskt tänkt att uppdatera lite!!!!!1 wiho! aja :
Måndag-Tisdag: spenderade jag med Louise,vi bara låg och dog i hennes säng,
åt & kollade på film.
Jag älskar dig pinglan!
Onsdag: Skolan ett litet tag,hem,sova & dö utav smärtor...typ :) + pplugga
Idag: Vakna, Kolla TV,somna om, Vakna, Äta. Ja,och nu sitter jag framför TVn igen.
Kvällens planer - Kolla Twilight (ettan) med Mamma (&syster?) för hon har inte sätt den...och det måste hon,för imorgon ska hon se NEW MOON. Och jag med. Det är nämligen tjejkväll hemma hos Emma. Jag,Mamma,Helene(Ebbas mamma;)),Ebba ska dit. Kommer bli hur bra som helst!
Lite om morgondagen (kommer nog kanske inte hinna slänga in något inlägg då?) : Skola,PROV,stan med Ebba & Emma,åka hem till Emma,äta där eller hemma(?!) (det får du svara på Emma! Eller du Ebba om du vet!) BIO(!!!!!!!!!!!!!), hem till Emma igen! Myyysa. Sen är det Lördag igen! Veckorna går ju f*n i speed up just nu,ena dagen är det Måndag helt plöstligt Fredag...Men det är ju inte negativt,inte alls faktiskt :D
Aja,nu ska jag försöka mig på en Hallonsmoodie,eller inte prick en,men snart! Och känner att jag behöver en ny påfyllning av alvedon. Ja,sen så hade jag tänkt plugga som en idiot. Tror faktiskt att det kan gå vägen imorgon :) Sen ska jag fixa mig blogg!
Tror jag iallafall.

En text som kan sätta ord på precis vad du känner

Den vackraste stunden i livet var den när du kom
och allt var förbjudet
och allt som vi gjorde den stunden vill jag göra om
för det ekar i huvet'
och det blod som jag trodde var stilla det fick du att rinna,
den uppgivna röst som jag nyttjat så illa fick du att försvinna

O jag somnade den natten i tron på att allt var en del
i en kärlekshistoria
men det visa' sig dagen därpå att jag hade gjort fel
när jag gav dig en gloria
Och den stund som jag kände som nära var blott alvedon
och dom himmelska ben som jag ville förtära dom gick
där ifrån

Kom änglar, kom älvor det börjar bli kallt
graderna sjunker så fort överallt och det hjärta som skulle
bli ditt på nåt vis det fryser nu sakta till is

Och du somna' den natten så vaken och drömde om allt
som vi kunnat göra
O om någon som vill ge dig värme när allting känns kallt,
o om nån att beröra
Och jag kunde ha gjort vad som helst för att höra den tanken
men själv låg jag tyst i min säng och så frälst av den farliga branten -
jag liksom föll över kanten

Så kom änglar, kom älvor det börjar bli kallt
graderna sjunker så fort överallt och det hjärta som skulle
bli ditt på nåt vis det fryser nu sakta till is

Och den jävligaste stunden i livet var den när du gick
och allt var förlorat
O där satt jag med mina grön-bruna ögon och såg med blåögd blick
allt jag hade förstorat

För så kom änglar och ta mig till honom och ge mig en chans
för jag tror att snart brinner ett hjärta för honom någon annan stans

Kom änglar, kom älvor det börjar bli kallt
graderna sjunker så fort överallt och det hjärta som skulle
bli ditt på nåt vis det fryser nu sakta till is

Kom änglar, kom älvor det börjar bli kallt
graderna sjunker så fort överallt och det hjärta som skulle
bli ditt på nåt vis det fryser nu sakta till is

Kom änglar, kom älvor det börjar bli kallt
här sitter jag och baddar såren med salt
det går åt helvete med allt

Men den vackraste stunden i livet var den när du kom... 

Dör


GAAH - I M O R G O N !!stort hjärta!!

H.O.M.E

Det suuuuuuuger.
(Uppdatering kommer när min ork kommer tillbaka,håll utkik!)

När det gäller ditt leénde,så slår du alla andras

Kortsammanfattning om igår&idag:
Igår:Vakna upp hos Louise,kolla cup i duve,hem till Louise,soooofta,gå till ICA,därifrån till Daniela,ätaaa massor,film,ut och träffa Marcus Anton Albin en liten stund,film,sova.
Idag:Vakna upp,åka ut till värmbol och födelsedagsfika,Grattis! Mormor en stund,snabbt som tusan duscha och äta,kolla innebandy-match,hem,äta lite,och nu är vi här.
Snacka snabb uppdatering. Aja,hinner inte mer nu! Peace

ps.Matte är det aaaa-a-bsoluuut värsta jag vet :'( nästan... ds.

Jag vill ha dig nu,som jag hade dig förut.

Rubriken säger förjävla mycket.
Iallafall,sitter hemma hos Löllö med Elin! Skriver mer detaljerat imorgon,eller kanske ikväll om det skulle bli så!
Peace and Love

sÅ jävlA coolT


PoweR

EVERYBODY'S KUNG FU FIGHTING

Sitter just nu vid TVn med bror! Och kollar på Hannah Montana! Fast...det gillar han inte speciellt mycket *KLICK* och nu bytte han till simpsons,så typiskt han. Och nu kom det vi alla väntat på...MATEN!!!!MC'DONALDS (varför är ni inte förvånade?) Ikväll ska jag sova hos min pinga Louise,men mina älskade vänninor - Daniela Elin & Madde! Jag älskar er. Vi kommer säkert ha huuuuuur mysigt som helst! :) Aja,uppdaterar kanske senare...eller så hörs vi helt enkelt imorgon! Peace

Sleeptime

Nästan. Ska duscha nu,sen väntar sängen! OCH SKOLAN IMORGON , soooooft

HUNK-VARNING (!!!!!!!!!!)


GAAH *smälter*

Tusen stjärnor som glimmar,glitter så långt jag ser


Mina två favoritlåtar att lyssna på julen! Så jävla sugen på att ha jul,nu-på-en-jävla-gång! Jullov,baka julgodis och annat gott,pynta hemmet,& granen,handla julklappar,julmaten,jul-sångerna,göra julkort,snön,julafton,presenterna,KALLE ANKA PÅ TV,jultomtensverksda,''papapapapapparia papapapapparia'' osv osv...sen har vi ju nyår oxå såklart! Finns verkligen bara positivt! ÅHÅÅ VAD JAG LÄNGRTAR

Jag är en lugn person
med takt och ton
måttfull och balanserad.
Jag är tyst och still
och det ska mycket till
innan jag blir exalterad.
Men jag har en last
som håller mig fast
i ett järngrepp varje vinter.
När året är slut
och snön ligger djup
och slädarnas medar slinter.


En show glöms bort
om den bara visar opp
effekter som man knappast anar.
Så ge mig trettio grader kallt,
tomtar överallt
och en skog av gröna granar.
Jag vill ha snötyngda hus,
tusentals ljus,
kulörta kulor i drivor,
bjällerklang
som ackompangemang,
på alla julens skivor.

Ge mig en svårknäckt nöt,
sötare gröt,
djupare dopp i grytan,
glittrigare glim
och grötigare rim
och mer Arne Weise i rutan.
Jag vill ha rymligare säck,
segare knäck,
fetare fläsk från grisen,
krimsigare krams,
längre långdans
och raskare räv på isen.

Jag vill ha mer jul ...

Följer strömmen

Sjuk,askuuul,NOT 
MEN IMORGON ÄR DET FREDAG,OCH DET GÖR JU ALLT BARA SÅ MYCKET BÄTTRE

Ljudet av ditt hjärta

Sitter hemma hos mig med Madde,snart så bär det av konfirmationen,skriver när jag kommer hem igen. See ya later fellows

Like That

Gjort om schemat nu. OCH HELVETE OXÅ,missat Andra Avenyn...får väl ta och titta på det på datan sen. Nu väntar duschen..Godnatt

Strawberry swing

Nu så,dags för dagens stora händelse...uppdatering,WOW! Iallafall:
Vaknade,igentligen för sent,men men,snabbfixning,skolan,där vi hade musik,var den bästa lektionen på länge,blev inte det minsta ut-tråkad! Otroligt! Sen bild,ganska okej. So - spårk,skulle gärna slippa. Sen lunch,sen NO sen slut. Mamma kom förbi och hämtade mig! Sen hem,då hade jag så tråkigt så jag tänkte '' vad fan,ska jag ta mig och läsa lite? '' och POFF så hade jag läst ut en HEL jävla bok! Liksom WOW. Boken var iallafall bra, Eskort hette den :) Sen åt jag,och ja,och sen fick vi besök,fika en massa jävla gott. (marränger,glass,kladdkaka, etc etc) Igentligen skulle jag dra och kolla på innebandymatch , med Anton S & Anton B,men den var kl.nio,så jag och Anton B pallade inte..HE HE. Ja,nu ska jag fixa till schemat,sen väntar duschen...sen tv...sen säääääängen. Fan så skönt.
(ps.EN LÄXFRI DAG,åhåå bääst)


Katy Perry - Waking Up In Vegas

Let it be

Har gäster,men hann slita mig lite,men måste rusa tillbaka snarast...typ nu...uppdaterar när dom dragit,och ändrar schemat,som jag igentligen skulle gjort igår...! Later

Rädd


Å helvete säger jag bara...

The show must go on

Nu är det sista inlägget. Måste sova,trött tjej. Till-läggning,för övrigt kan jag ju bara säga:
- Jag har oxå det där frisör schampooot Ebba, (och håringpackningen & ''containern''(stavning?)) och ja,det är faktiskt asbra! Rekommenderas.
- En viss person gillar att tro att den är cool och kommenterar dryga saker, nämligen - IP: 213.100.106.225. Väldigt cool faktiskt...host. stör du mig på min blogg,sluta läs? :)
- Jag heter Linnéa, INTE Linnea :)
- Uppmärksamhet?! det var tamefan i mej det roligaste jag hört. Ungdomsmottagningen? Är det och dra åt sig uppmärksamhet? Nja,bättre än så skulle jag kunna göra för att få det ditt lilla muppo :) Men om det stör dig så mycket så fine. Säger bara en sak: Careface på hög nivå här

sweet dreams baby 

punkt punkt punkt

Nu tänkte jag,precis så som ''Galan tjejen'',haha fyfan,upprätta en hatlista för jag är på sånt jävla humör just nu...och det beror på undrar ni nu? Jo,för att:


  • JAG HATAR MIN FUCKING JÄVLA MOBIL MEST UTAV ALLT? Jävla cepe skit.blir så jävla arg
  • JAG HATAR KATRINEHOLM,jag äcklas utav allt som har och göra med det (utom mina vänner) vill bara bort härifrån,NU NU NU. Skulle göra vad som fucking helst...bara jag fick lämna skiten...
  • Minnen,som gör så jävla ont att tänka på.
  • JAG BLIR ARG PÅ ALLT JUST NU,jobbigt läge,men såäre'
  • JAG VILL BLI ARG PÅ ALLT JUST NU,jobbigare läge..
  • JAG HATAR ATT JAG GÖR EN HATLISTA
  • Jag hatar massa saker...skulle ta år och göra denna lista om jag tänker efter? Sååå palla.
  • ELLER JO - jag hatar kärlek oxå.................. :)

Jo,men det var en kort-variant. Inte så intressant kanske? Nja...nej....Men,jag måste oxå säga att det finns ett eller nej,två plus,nämligen: Mina underbara vänner,och socker! Älskar't 
Aja,allt för nu,nu ska jag typ...fortsätta sura...kanske ska gå och lägga mig? Nja..måste föna håret först...eller måste och måste...vill? a typ. Men skit samma,hejdå


Mer trafik

http://www.mer-trafik.se/cgi-bin/ref.cgi?r=linneazweiniger 
Bli medlem,få 200 besökare bara utav att bli medlem!
Nicesuprise

Ibland står tiden helt stilla,men plöstligt rinner den iväg.Steget mellan förväntan och förtvivlan,är allt för kort.Man faller utan nåd,men vänjer sig tillslut.Genom att inte resa någonstans,genom att resa härifrån

 punkt


When I put my lips like this,I want you to kiss

Sitter hemma hos stålkvinnan. Treeevligt. Vi har - druckit varm o'boy,och pluggat. Nu sitter vi här. Blev inget stan...kanske tar det imorgon istället! Ja,lite om resten utav dagen då: Har bara en sak och säga - Skola! Haha,kul. Nej men,detta var ungefär hur min skoldag såg ut- Matte (DIREKT på morgonen...nästan...jag menar hallå liksom?matte på morgonen...nja,inte min grej) sen hade vår grupp ledigt från engelskan,på svenskan hade vi bara ''låne-tid'',lånade - Eskort. Sägs vara en jävligt bra bok tydligen. Hoppas på det :D Iallafall,sen så var det lunch,sen NO. Det ända vi gjorde var att byta platser och kolla lite på betyg-grejs,sen slutade vi tidigre. Då var det någon teater vi skulle titta på (var död under ungefäär...hela..sämst var den iallafall) haha,fast jag skulle kalla det musikal,dom sjöng ju för fan hela tiden. Sen var det språk. Med fika,jag LinneaB och Louise var dom ända som hade det..såklart glömmer vi inte det ;D Ja,sen åkte vi hit. Mysigt. Snart ska jag väl ringa mammsen och tigga skjuss hem. Kanske till och med ska göra det nu? Aja,höööörs sen fellows.
(Måste göra ändringar i schemat sen igår ser jag nu,så gör det när jag kommer hem...antecknaaaa!)


Min vecka



Aja,det får allt duga. Nu ska jag duscha..sen äta mer marränger,
deN duuuuuu

.

Mr. Play It Safe was afraid to fly
He packed his suitcase and kissed his kids goodbye
He waited his whole damn life to take that flight
And as the plane crashed down, he thought
"Well, isn't this nice?"
And isn't it ironic?
Don't you think?

I hopped off the plane at LA,with a dream and my cardigan.

Tjaa bloggeeen. Lite update på G här dåvavavava,varsegod alla glada:
Igår: Efter jag skrivit det första inlägget ''Like “whos that chick, thats rockin’ kicks?She gotta be from out of town”''
Aja,ni fattar? Så drog jag till duve och kollade cup (sörmlandssparbank),bror spelade,skit duktig som sagt! Jag var där med första la familla,sen kom Louise och underhöll mig. Och vi gled runt med Anton Albin Marcus Kevin Jocke osv osv. Treeeevligt värre. Sen drog vi väl vid...5-kvart över. Åt,sen kom Marcus och Anton,sen Daniela! Sen gick vi ut och mötte Madde..HAHA! :D Sen kollade vi på film och hade oootroligt trevligt, right? ;) Aja...Sen drog dom,och vi gjorde inget annat än att äta chips och dricka
cocacola,sen tjolavipps så sov vi alla tre.
Japp,slut på denna dag.
Idag: Vi vaknade några minuter över nio,jag drog upp och duschade. Sen åt vi frulle,fixade oss,vid 11 drog vi till duve och kollade på 95ornas matchen. Bra kämpat grappar(grabbar för er mentalfall som inte fattade!:))! :)
Sen så,åkte jag hem och fikade med Pappa eftersom det var fars-dag,tååårta blev det. MUMS! Sen så drog jag Louise Daniela till duveholm igen,fast då hade Daniela innebandy match. Dom vann!Bra jobbat hörreni! Jag satt med Anton Martin Louise för er som vill veta det! :) Trevlans Trevlans. Men aja,nu ska jag gå och äta marrängswisssh. Och sen måste jag planera veckan (någon som vet redan nu någon läxa?!?! Noll koll) Kanske slänger upp ett schema? Man vet aldrig. Nej...det gör man inte.

welcome to the land of fame excess,
am I gonna fit in?

DUBBBBBBBBLISH

AIK - SVENSKA MÄSTARE OCH SVENSKA-CUPMÄSTARE!!!!! fyfan vad vi är bäst! :D:D:D:D:D:D:D ÄLSKAR'T
& GRATTIS TILL BROR (och värmbol) SOM KOM TVÅA I SÖRMLANDSSPABANKSCUPEN,
DU VAR JÄTTE DUKTIG!
& lycka till till Värmbol(95) imorgon! :)
EN RIKTIG VINNAR HELG ÄR DETTA ALLTSÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ

Like “whos that chick, thats rockin’ kicks?She gotta be from out of town”

Tjenaare. Kan ju börja med att säga - färgnigen blev faaaaaail. BLEV HELT LILA TYP...rött/lila...ser helt sjukt ut
:'( BLÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ. Har panik..måste färga om idag..............BLÄ. Hehe,nej,jag skojade bara..men jo,fail blev det...FÖR DET SYNS INGENTING...kul! Nej. Iallafall,ska nog köpa ny idag..vill verkligen ha ljusare hår! NU NU NU. Iallafall,lite om igår då va: Jag brättade ju vad vi skulle göra,men lite mer i detalj: Vi var med Anton gånger två Emma Elin. Och trevligt hade vi..right hörreni?!? :D Iallafall,tack för det! :D Lite om idag: Ska kolla fotboll (AIK-IFKGÖTEBORG(Svenska Cupen)! Sen sover Daniela&Louise här. Och vi kanske är med några? Aja,något kul kommer vi hitta på iallafall,det gör vi alltid ;) Yes. Snart kommer Pappa hem med fika från sultans.Ganska bra & bo 5 meter ifrån (a) IALLAFALL,och idag när jag kom hem(är hos pappa!),hade vi renoverat ett badrum & köket hade vi målat om oså! Blev skit-nice! Synd bara att vi flyttar ifrån det. 11 JANUARI. Kärleek. Iallafall,nog med mitt pladder nu. Later fellows

Så sant...så sant

10 bevis på att du är kär.

1. Du känner dig avundsjuk när du ser personen med någon annan
2. Du kan läsa sms från personen om och om igen (om jag kan!)
3. Du känner dig ibland lite osäker när du är med honom/henne
4. Bara av att höra hans/hennes namn ler du
(JA!)
5. Du kan sakna personen, fast ni precis har träffats
6. Du börjar lyssna på låtar som påminner om personen
7. När ni är med massa andra, fokuserar du bara på den personen
8. Du älskar att känna personens lukt
9. Du ler för dig själv när du tänker på honom/henne
(ohja)
10. Medan du läste detta, var det bara en person du tänkte på (JAAAAAAAAAAAAAAAA!!)

jag blir helt varm  när jag ser dig

Pisch Food

MUMMMA. Iallafall sitter hos Louise med Daniela,vi färgar håret (slingar håret rättare sagt). Hoppas på bra resultat! Tänkte blogga lite om igår då: Skola,typ va helt död,dans (gick dit iallafall),hem,plugga,sova.
Och om dagen då: Hem till Louise på morgonen,skolan (och i skolan hade vi prov , OCH JAG FICK INTE ENS GÖRA KLART DET FÖR VÅR LÄRARE?! Jag menar liksom hallå? Vad tänker hon med ? Arslet?!?) Aja,sen åka till stan,köpa färg,sen till ICA,köpa ben N jerrys,hem hit,och nu har vi börjat färga! :D tänker brätta lite om kvällen oxå,för orkar inte blogga då (fast det kommer jag nog göra iallafall?! ;)) vi ska : vara med massa trevligt folk här hemma,och se film? :) aja,allt för nu. peace

slänger in en bild som vi tog när jag & Madde sov här
för typ 3 veckor sen nu!
Hahahahahahahahaha säger jag bara...:') Älskar er tjejer!

Haha,seriösta tjejer här va va va vaaaaa + snygga som f*n

Gråten mitt i skratten

Pallar ingenting,är så jävla trött,överväger att inte ens gå på dansen...jag orkar inte
Bloggar imorgon, är helt - död

I won't stop before that boy is mine

OCH JUSTE...

..jag är hos Ebba blebba. Uppppdaternar när jag kommit hem. L A T E R

GREAT



helt underbart!...håller ni inte med mig?

P-DANIELAS STORA DAG!

Grattis älskling,hoppas du gillade min present (200st klubbor)
Update imorgon istället,peace


VIVA LA VIDA

Kör på sista inlägget nu. Kommer nog inte hinna skriva när jag kommit hem från Louise! Jappjapp,men jag har inte ens något vettigt och säga..haha. Eller jo en sak:
All reklam från Bubbleroom(den högst upp på bloggen)(och det spelar ingen roll vad det är för reklam!!!),ska ni klicka på,helst varje dag.
Vore SUPER-DUPER-TRUPER bra!
Peace&Love


November rain

Kom nyss hem från en mysig men kall&blåsig runda på stan med Louise! Trevligt Trevlig! Om vi kollar lite närmare på denna dag så har detta hänt: Skola (massa lektioner...så många att jag inte ens kommer ihåg (mest för att jag inte orkar!) vet iallafall att vi börjar med MATTE (hur tänkte dom?) och slutar med språk...MEN,idag hade vi HÅLTIMME,det gillar vi staaaaaaaartk) Ja,sen bar det av till stan med Louise. Kände mig inte som den fräschast personen...urk,gillar igentligen inte att dra ner på stan på direkten efter skolan...men idag var ju ett måste ;) Iallafall,om vi tittar ännu lite närmare,så kan vi se vad framtiden har och bjuda på..nämligen paket-inslagning hemma hos Louise! :D Kommer bli great! Aja,nu ska jag hoppa in i duschen...L A T E R

SHH

*viskar* hemligheten är att jag ska på stan med Louise och köpa present till en speciell person...den börjar på D...håll det hemligt*viskar*


All i wanna say is: Thet don't really care about us

Tjeeenare. Har varit vaken i ca en halvtimme...slö-morgon. Fast,jag har redan ätit och klätt på mig. Ska bara fixa till håret lite (=kamma igenom det),sen är jag klar! SOFT. Och så har jag planerat att hinna förbi ICA oxå. Ska köpa fika till franskan :) Yes,det var en plan för idag...har faktiskt två..men den andra är hemlig...hihi :) Later

VI ÄR Ö_V_E_R_A_L_L_T

Tjabba,dags för uppdatering! PRECIS VAD NI VILL HA,right? ;) ha - ha...
Igår:Drog till Louise,efter morgonen med Ebbis! Kom väl till LOllO vid 3,då duschade jag där. Vi drog vidare till Daniela vid kvart i sex. Då gick vi och käkade på Thai-resturangen. Hur gott som helst verkligen! Sen,hem till Daniela. Ta det lite lugnt oså. Sen bar det av till Anton Skoog. Där kollade vi på massa skräckisar. Skit-trevligt hade vi faktisk! Sen åkte vi hem. Såg på yttligare en skräckis. Sen somnade vi.
Idag:Vaknade,hade en lugn&lång morgon med ännu en film,Mys.Vid typ 12-halv Ett drog jag hem,duschade,åkte hem till Rasmus.Där checkade Jag Anton gånger två,Crille,Jocke,Fredrik,Kevin,Marcus (glömt någon?!) fotboll! SM-GULD,SM-GULD,SM-GULD! niiiiiiiiiiiiiiiiiice. Ja,sen åkte jag hem. Rensade garderoben lite sådär halvt...och sen,ja,nu sitter jag här med chips & cola. Ska kolla om något bra pogram går på tvn...ja,det var nog allt för idag tror jag...japp,har inget mer att till-lägga. ELLER JO: Jag vill ha mer lov? JAG ORKAR INTE MED SKOLAN. puh
Aja,det var allt. SEE YA LATER AALLIIGATER

BLACK IS BACK (ohfyfarao vad vi knäcker!)

SVENSKA MÄSTARE!

Vi ser hur solen stiger över Råsunda
Vi ser att hovets is är blank o klar.
O bönderna dom gapar utav fasa
O snutarna dom spejar o dom tar.
Vi ser dom svarta tröjorna i AIK
Vi vet att alla vägar bär oss rätt.

Å vi e AIK
O alltid e vi me er
O alltid ska vi se er ta poäng
Å vi e AIK
O alltid e vi me er
O alltid ska vi se er ta poäng

Ibland så kan de blåsa kalla stormar
Ibland kan himlen vara ganska grå.
Men när de gäller laget som vi älskar
Så skiner solen snart på oss ändå.
Vi hört om stora tider som har svunnit
Vi vet att snart så e de dags igen.

Å vi e AIK
O alltid e vi me er
O alltid ska vi se er ta poäng
Å vi e AIK
O alltid e vi me er
O alltid ska vi se er ta poäng.

Vi följer Gnaget genom livets skedan
Vi minns dom sköna stunder som vi flytt.
O varför sörja tider som passerat
För allt de bästa är de som e nu.
O aldrig ska vi glömma segersången
Den sjunger vi tillsammans om igen.

Å vi e AIK
O alltid e vi me er
O alltid ska vi se er ta poäng
Å vi e AIK
O alltid e vi me er
O alltid ska vi se er ta poäng
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

(FYFAN VAD GÖTT)

AIK vs ÄNGLARNA

*klapp klapp,klapp klappklapp,klapp klapp klapp*  GNAGET

RSS 2.0